Review: Vitamin E overnight serum-in-oil van de body shop.

Dit is een serum uit de bekende vitamin E serie. Dit serum gebruik je onder je nacht crème voor een extra boost. Of als enig product.

Dit serum belooft ‘s ochtends een hydraterende, energieke zachtere huid. De huid is uitgerust, stralender en frisser. Het bevat een hoog gehalte aan vitamine E uit tarwekiemolie, Capric Triglyceride (een ingrediënt dat ook in kokosolie zit) Verder zit er amandelolie, zonnebloemolie, sesamolie, sojaolie, maroelaolie en jojobaoli in. Er zit geen ethanol of siliconen in.

 

Ik gebruik dit product onder mijn nacht crème. Uiteraard kan je deze ook overdag gebruiken als je een hele droge huid hebt of zonder crème. Het zit een een klein glazen flacon met daarin een pipet om de juiste hoeveelheid te kunnen aanbrengen. In het flesje zit 28ml. Ik heb deze niet heel lang gebruikt omdat ik ben overgestapt naar producten van de schoonheidsspecialiste maar ik ben hier niet ontevreden over!  ik gebruik het een keer per week samen met het Drops of youth sleeping mask ook van de body shop. een goede combinatie trouwens. 🙂 Het trekt snel in en maakt mijn huid niet vet. Mijn huid is gehydrateerd en ziet er uitgerust uit, zelfs als ik maar een paar uurtjes heb geslapen zie ik eruit of ik een goede nacht rust heb gehad. Ook is mijn huid flexibeler.


De Vitamin E overnight serum-in-oil is verkrijgbaar bij de body shop voor: €20,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: